video

MijnStemTelt Festival

MijnStemTelt Festival

Onze democratie kan niet zonder de betrokkenheid van jongeren. Toch staan wij vaak aan de zijlijn. Als het over de toekomst gaat, gaat het toch vooral over ons? Wij willen invloed hebben op besluitvorming en onze mening laten horen. Praat niet over ons maar met ons. Ben je zelf jong en wil je meepraten en meebeslissen over de toekomst? Praat op 3 maart met ons mee live, bij het online Festival #MijnStemTelt

Wat kun je verwachten?

Muziek, theater, quizjes, polls, filmpjes en verhalen en tips over jongerenparticipatie. Van geslaagde pizza-avonden, filmprojecten, debatfestivals tot experimenten met smoothie-fietsen en stemmen voor jongeren. Met kinderburgemeesters, jongerenraadsleden, scholieren, bestuurders, wetenschappers: eigenlijk iedereen met goede ideeën.

We beginnen om 15.30 uur met de #MijnStemTelt show onder leiding van presentatrice, actrice en theatermaakster Suuz van Wijk. Daarna mag je zelf kiezen aan welk debat, gesprek, of welke workshop je wilt meedoen. Om 17.00 uur sluiten we af met een spetterende aanbieding van het Manifest #MijnStemTelt.

Ga voor meer informatie naar: https://vng.nl/artikelen/mijnstemtelt-democratie-en-jongeren-in-gemeentenHeb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact