Laat je horen

Groningen is de jongste stad van Nederland. De stem van jongeren is daarom extra belangrijk. Want, als het over de toekomst gaat, gaat het toch vooral over ons? Welke onderwerpen vind jij belangrijk? Laat je horen!

Geef je stem

Over de onderwerpen top 10

Gemeenten, besluitvormers en de politiek vinden jongeren en studenten belangrijk. Echter wordt er vaker over hen gepraat dan mét hen. Zonde, want Groningen is de jongste stad van Nederland. Jongeren zouden wat ons betreft veel meer inspraak moeten hebben.

Om een goed beeld te krijgen van wat er speelt onder jongeren en welke thema’s zij belangrijk vinden start Spot TV in samenwerking met gemeente Groningen en Up to Us met de onderwerpen top 10. Hierin worden de onderwerpen opgenomen die door jongeren worden aangedragen en niet mogen ontbreken aankomend seizoen. Spot TV gaat hier vervolgens mee aan de slag!

Ben jij ook van mening dat de stem van jongeren meer gehoord moet worden? Wil jij meepraten over belangrijke maatschappelijke onderwerpen zoals diversiteit, onderwijs of veiligheid en je mening geven over de toekomst van Groningen? Laat je horen! 

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact