Laat je horen!

Bij Spot TV laten we jou graag aan het woord over actuele thema's. We zijn benieuwd naar jouw mening en ideeën. Op deze pagina kun je deelnemen aan onderzoeken en meepraten over belangrijke onderwerpen.

Lees meer

Uitgelicht

Pesten, buitensluiten en discriminatie
Uit onderzoek van Unicef (2023) blijkt dat de helft van de jongeren in Nederland wel eens discriminatie meemaakt. Dat is zorgwekkend toch? 🤔 Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Laat het ons weten.
We willen graag inzicht krijgen in hoe Groningse jongeren vormen van ongewenst gedrag zien of zelf ervaren op school (denk aan pesten, buitensluiten en discriminatie).

Samen met Sociaal Planbureau zijn we daarom een onderzoekje gestart 💬 Wat ervaren jongeren precies? Wordt er over gesproken? En wat kun je er tegen doen?

Over het jongerenpanel

Het Spot TV jongerenpanel is er voor alle jongeren in Groningen en Drenthe. Via het platform laten we jouw stem en mening horen over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn! Met het panel wil Spot TV jongeren een stem geven in artikelen, programma’s en aan de talkshowtafel. We hopen zoveel mogelijk aanmeldingen binnen te krijgen zodat we jongeren in het noorden goed kunnen vertegenwoordigen. Dus laat je horen! Wij zorgen er voor dat jouw mening daadwerkelijk gehoord wordt en meegenomen in besluitvorming in jouw dorp of stad. Het jongerenpanel is een project in samenwerking met Sociaal Plan Bureau Groningen en Trendbureau Drenthe.

Aanmelden jeugdpanel

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact