Talks

Spot TV Talks is dé plek waar actuele, aansprekende en soms ingewikkelde thema’s aan tafel worden besproken. Wat vind jij bijvoorbeeld van de huidige politiek, de kwaliteit van onderwijs, het legaliseren van XTC, digitalisering, discriminatie of klimaatsverandering?

Spot TV zoekt balans

Er wordt veel gezegd over de mentale gezondheid van jongeren. Ruim 1 op 5 jongeren tussen de 12 en 25 jaar kampt met mentale klachten. Dat blijkt uit de gezondheidsenquête uitgevoerd door het Centraal Bureau van Statistiek. Toch wordt er maar weinig over gepraat.

Spot TV wil hier verandering in brengen door het gesprek op gang te brengen en taboes te doorbreken. We doen dit door middel van een talkshow voor én door jongeren waarin thema’s zoals eenzaamheid, verslaving, stress, verlies en psychische gezondheid worden besproken.

In het nieuwe programma ‘BALANS’ gaat Spot TV samen met jou, leeftijdsgenootjes en (ervarings) deskundigen op zoek naar een gezonde balans, en leggen de link tussen mentale en lichamelijke gezondheid.

 

Uitgelicht

Het is over het algemeen geen probleem om te praten over lichamelijke gezondheid. Als je last hebt van je knie maak je toch gewoon een afspraak bij de dokter?!

Maar waar ga je naar toe als je last hebt van psychische klachten zoals stemmingswisselingen of angst. En waarom praat je hier niet snel over met anderen? Daarover praten we in deze nieuwe aflevering van Spot TV zoekt balans met psychiater Mathijs Nijland, illustrator Sanne Boekel en programmamaker Leon Wohlrabe

Meer talks

Spot TV zoekt balans - afl. 11 Rouw en Verlies

Spot TV zoekt balans - afl. 10 Fomo

Spot TV zoekt balans - afl. 9 Stoppen met Roken

Spot TV zoekt balans - afl. 8 Lichaam & Voeding

Spot TV zoekt balans - afl. 7 Gehoorschade

Spot TV zoekt balans - afl. 6 Gender Identiteit

Spot TV zoekt balans - afl. 5 Concentratie

Spot TV zoekt balans - afl. 4 Zelfvertrouwen

Spot TV zoekt balans - afl. 3 psychische gezondheid

Spot TV zoekt balans - afl. 2 alcohol

Spot TV zoekt balans - afl. 1 eenzaamheid

Over sexting met Milou Deelen & Roos de Boer

Over vrijheid met Daisy Veentstra en ..

Over religie

Over voeding en lifestyle

Samenwerking

Over talks

Spot TV Talks is dé plek waar actuele, aansprekende en soms ingewikkelde thema’s worden besproken. Wat vind jij bijvoorbeeld van de huidige politiek, de kwaliteit van onderwijs, het legaliseren van XTC, digitalisering, discriminatie of klimaatsverandering?

Spot is benieuwd wat er speelt onder jongeren in de huidige tijd. Leuke trends komen ter sprake maar ook moeilijke onderwerpen worden besproken.

Wil jij je stem laten horen of heb je ideeën om onze talks nog beter te maken? We horen het graag.

redactie@spot-tv.nl

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact