8 december

The Dean De Makelaar + Bobby Bueno

The Dean De Makelaar + Bobby Bueno

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Nu de sterren eindelijk goed staan gooit hij het roer om. The Dean is geboren, het werd eens tijd!

The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Hij bracht al singles uit met o.a. Bizzey, Donnie, Lange Viezerik en René Froger! Sindsdien is hij talk of the town en kan eigenlijk niet meer normaal over straat. Zelfs op de snelweg wordt hij herkend, maar dan moet je ook maar geen nummer maken over je Dacia Logan. Dan vraag je er ook om.

In december staat er dan de eerste en langverwachte clubtour op de planning voor The Dean. In onze bovenzaal komt hij trakteren op een flink avondje losgaan! Het voorprogramma wordt verzorgd door homey’s De Makelaar en Bobby Bueno.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact