18 juni

Stadspark Live

Stadspark Live

Internationale superster Lionel Richie komt zondag 18 juni naar Groningen voor een optreden op Stadspark Live 2023. Ook Anouk, Gregory Porter en Son Mieux staan op het festival dat dit jaar voor de derde keer zal plaatsvinden op de voormalige drafbaan in het Stadspark. Op het affiche is plaats voor zes mooie namen en er komen dus nog twee bij. De kaartverkoop start aanstaande woensdag 14 december om 10.00 uur via Ticketmaster.

Stadspark Live staat garant voor een heerlijke dag in het park met een fantastische en gemoedelijke sfeer voor jong en oud, goed eten en dito muziek dankzij een steengoed programma voor een breed publiek. Vorig jaar nog waren het o.a. Simple Minds, Rag’n’Bone Man en Skunk Anansie die indruk maakten en bij velen staat ook de eerste editie met optredens van Sting, Anouk en de Specials nog in het geheugen gegrift.

De organisatie, MOJO en Groningen, hebben de lat hoog liggen en doen er alles aan om ook dit jaar weer een editie neer te zetten dat past bij de ambitie om verder uit te groeien tot een groots jaarlijks terugkerend festival dat op de agenda moet staan van elke muziekliefhebber.

 


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact