4 juni

GRONDSLAG

GRONDSLAG

GRONDSLAG Live: Ontdek op 4 juni het opkomende muzikale talent van Groningen in EM2 Groningen

Op 4 juni 2023 wordt de afsluiting van het talentontwikkelingstraject GRONDSLAG gevierd met een dag vol optredens tijdens GRONDSLAG Live in EM2 Groningen. GRONDSLAG Live is het resultaat van het talentontwikkelingstraject van POPgroningen.

 

Op GRONDSLAG Live kun je genieten van optredens van opkomende artiesten uit Groningen. Maak je klaar voor optredens van Bibi and The Boys, Ioana Iorgu, Jay Waldo, Jelle Mulder, not sure, Novko, velveteen void en oud GRONDSLAG-deelnemers Alexander Moto en D-Sire. Deze getalenteerde acts beloven een avond vol energie en diversiteit.

De deuren van GRONDSLAG Live openen om 15:30 uur en de toegang is gratis. Nodig al je vrienden uit en kom naar EM2 Groningen voor een gezellige avond vol opkomend muzikaal talent. Het programma begint om 16:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Over GRONDSLAG en POPgroningen

GRONDSLAG is een jaarlijks talentontwikkelingstraject dat acht veelbelovende acts ondersteunt bij hun ontwikkeling. Het traject is bedoeld om lokale talenten in Groningen te stimuleren en hen de tools en kansen te bieden voor een duurzame muzikale loopbaan. Meer informatie over GRONDSLAG en de acts is te vinden op www.grondslag.org. Op dit moment staat er een open call open voor nieuwe deelnemers voor het seizoen ’23/’24, deze sluit op 26 mei 12.00.

POPgroningen is de organisatie achter GRONDSLAG en zet zich in voor het ondersteunen en promoten van muzikanten in Groningen.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact