11 april

Aafke Romeijn – Matinee Show – Simplon

Aafke Romeijn – Matinee Show – Simplon

De zogenoemde ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop; de Utrechtse Aafke Romeijn is een zangeres, muzikant, songschrijver en desalniettemin een befaamde Twitter-persoonlijkheid. Haar muziek is vergelijkbaar met een elektronische melting-pot van artiesten als

 

Spinvis en Peaches.

Aafke is al jaren bezig met haar muziek en literatuur, haar bekendste track is de funky-hipster-hit uit 2016 ‘Alles Went’ met Sef. In 2018 bracht ze haar politieke science-fiction debuutroman ‘Concept M’ uit en het jaar daarop verscheen het album ‘M’, dienend als soundtrack voor het boek. Aafke Romeijn komt op 11 april bewapend met haar unieke muzikale inventaris naar de grote zaal van Simplon voor een gezellig en eigenaardig optreden.

 

AAFKE ROMEIJN – Matinee Show
Zo 11 april 2021
Deur open: 15:30 uur / Aanvang: 16:00 uur
Voorverkoop: €11,-

 

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.

 

➤ Richtlijnen: https://simplon.nl/info/coronavirus/
➤ Tickets: https://simplon.nl/events/aafke-romeijn/


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact