Nieuws

Besef Verkiezingsdebat 15 maart 2022

Besef Verkiezingsdebat 15 maart 2022

BESEF het gaat over jouw stad – verkiezingsdebat –

Democratie is een feestje. Daarom organiseert Spot TV het Besef Verkiezingsdebat. Op 15 maart organiseert Spot TV in samenwerking met The Student Hotel het Besef Verkiezingsdebat.

Reserveer hier je gratis tickets!  

 

Groningen is de jongste stad van Nederland. In totaal studeren er meer dan 60.000 studenten in Groningen. Tijdens de verkiezingen laat een groot deel van deze jonge doelgroep zijn stem niet horen. Dat is jammer, want als jong en studerend Groningen representeren we een groot deel van de inwoners van de stad. Dat betekent dat wij een enorme invloed kunnen uitoefenen op het lokale beleid en regelgeving.

Extra belangrijk omdat beslissingen die op lokaal niveau genomen worden direct impact hebben op ons dagelijkse leventje en toekomst in Groningen. Daarom organiseert Spot TV op 15 maart om 19.30 het ‘Besef Verkiezingsdebat’ in The Student Hotel Groningen.

Het programma voor deze avond bestaat uit een debat (​actuele​ ​​thema’s die jongeren aangaan) onder begeleiding van Warner van der Louw. Afgewisseld met spraakmakende video’s, muziek en stellingen waarop het publiek kan reageren.

Er is in de zaal ruimte voor 150 mensen. Daarnaast is het debat live te volgen via de verschillende kanalen van Spot TV.

Programma

19.30 Inloop

20.00 Opening

20.15 Interactief debat

21.30 Vragenronde publiek

22.00 Muziek & Drinks

Reserveer hier je gratis tickets! 

 

Over Spot TV

Spot TV is een online kanaal voor én door jongeren in Groningen. Het redactieteam wordt gevormd door studenten vanuit verschillende scholen en opleidingen. Samen met deze groep jonge mediamakers maken we items over actuele en maatschappelijke onderwerpen. Deze hebben veelal betrekking op de leef en belevingswereld van jongeren. Op dit moment bereikt Spot TV al meer dan 25000 jongeren in Groningen.

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact