De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om een (live) studio setting voor Spot TV te realiseren. Inmiddels kunnen we zeggen dat dit is gelukt. Na een aantal try-out video’s gaan we nu voor voor the real show! Op 5 mei was Spot TV live met een extra feestelijke uitzending geheel in het teken van vrijheid. Wij zelf zijn erg tevreden met het resultaat. Gelukkig is er altijd ruimte voor verbetering! Graag nemen we je mee in dit proces. Spot TV is niet voor niks dé leeromgeving voor jonge mediamakers in Noord Nederland. De komende tijd is Spot TV iedere donderdagavond om 20.30 uur live.

In de verschillende uitzendingen worden spraakmakende gasten uitgenodigd en worden actuele thema’s besproken. Daarnaast is er ruimte voor een activiteit of workshop. 

Kijkers kunnen live mee doen aan deze activiteit of deze later terug kijken. In de wekelijkse activiteitenagenda wordt inzichtelijk gemaakt wat er allemaal te doen is voor jongeren in Groningen.

Spot TV doet dit ten behoeve van het platform Grong.nl dat jongeren persfectief wil bieden in tijden van Corona.

Bekijk de uitzending via: https://youtu.be/rZ9FjJGe4jk Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact