Yallah! Yallah!

Een avond ramvol hiphop, reggaeton, speeddabke en meer uit het Midden-Oosten. De in 2017 op Lowlands ontstaande clubnacht Yallah! Yallah! wijst je de weg in de Arabische wereld. De vorige edities in Simplon waren aan en op zaterdag 17 september zijn ze na meer dan twee jaar eindelijk weer terug!

Yallah! Yallah! is hét collectief voor Arabische popcultuur. Ze brengen de heetste tunes uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika naar clubs en festivals. Verzamel je habibi’s en duik samen in de Arabische nacht. Dans op hits van artiesten zoals Mohamed Ramadan, Numidia, Omar Souleyman, Dystinct, en Soolking. Bij Yallah! Yallah! geen sprookjes en buikdansers, maar Libanese speeddabke, Egyptische reggaeton, Syrische trap en talloze andere vibes. Yallah!

Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!