14 mei

Wolter Wolthers disco festival

Wolter Wolthers disco festival

Na twee jaar wachten, wordt Wolter Wolthers Disco Festival zonder meer het mooiste festival van 2022

Over dit evenement

Zaterdag 14 mei is het tijd voor het lekkerste discofestival ever op het terrein bij De Graanfabriek in Groningen. Verwacht een grootse explosie van gekkigheid en steengoede muziek, drie waanzinnige stages gecompleteerd met foodtrucks en veel pret. Waan je in een euforisch feest van herkenning met muziek die zelfs de grootste sempre negativo kippenvel brengt.

Line up? We bought the whole street. Alle disco dj’s die Wolter Wolthers hebben grootgemaakt en nu zelf grote legends zijn, passeren de revu. Solos, duos en complete stoelendansen in, achter en door de DJ booth. Natuurlijk blijven we niet hangen in de disco classics maar gassen we door naar complete gekkigheid. En jajajajajja, er is een house-techno-stage!

Pas op: dit wordt geen zaterdagmiddagborrel jongens, dit zal de dag zijn waarin tussen 13.00 uur en 00:00 uur alles en iedereen samenkomt tot een nieuwe vorm van de big bang!

Veel van de tickets zijn al uitverkocht ivm het verplaatste event van 28 augustus 2021, Bestel ze snel want je snapt dat na een zwarte periode van meer dan 100 festivalloze weekenden heel Groningen snakt naar feest en gekkigheid.

Mochten we onoverhoopt nog een keer moeten verplaatsen, dan blijven jouw tickets gegarandeerd geldig!

– XXX –

Wolter Wolthers


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Recente samenwerkingen