28 januari - 1674950400

Throwback Classics | Vintage Kilo Sale Groningen

Throwback Classics | Vintage Kilo Sale Groningen

DE VINTAGE KILO SALE KOMT NAAR GRONINGEN

Throwback Classics begint de Vintage Kilo Sale Tour van 2023 dit jaar in Groningen! Voor onze eerste editie komen we naar het Stadslab. Hier reken jij je nieuwe vintage classics af per kilo, NIET per stuk!

STADSLAB

We zijn op 28 & 29 januari geopend vanaf 10:00u tot 17:00 in Stadslab aan de Suikerlaan 15 te Groningen.

KERSVERS MERK ASSORTIMENT

Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege tijdsloten pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe kleding bij te hangen. Zo krijg je ook in latere tijdslots een compleet nieuw assortiment. We hanteren een vaste kiloprijs van €25,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel top kwaliteit vintage merkkleding en nog veel meer winter- en tijdloze klassiekers!

RESERVUUR NU JE GRATIS TICKETS

Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een gratis ticket te reserveren voor een van de tijdsloten. Zo kunnen we voorkomen dat er een lange rij ontstaat! Tickets zijn nu online te reserveren. Ben er dus snel bij want er zijn een beperkt aantal tickets per tijdslot.

IEDER WEEKEND KANS OP GRATIS SHOPPEN

Ieder weekend van onze Vintage Kilo Sale verloten we één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je ons volgt op IG en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Recente samenwerkingen