4 november

Steeby & the Better Days + Alexander Moto

Steeby & the Better Days + Alexander Moto

Na tientallen shows te hebben gespeeld in 2022 strijkt de 8-koppige band Steeby & the Better Days neer in thuisstad Groningen om het jaar op een speciale wijze af te sluiten. De band brengt op 4 november hun aanstekelijke energie en positiviteit naar Simplon in de meest uitgebreide live set tot nu toe mét daarin een aantal extra verrassingen.

Steeby vormde de Better Days band midden in de coronaperiode en sinds die tijd hebben zij zich in een korte duur ontwikkeld tot energieke live act. Dat bleef niet onopgemerkt, want dit jaar is Steeby geselecteerd als Hit the North act en maken hij en de band zich klaar voor hun optreden op Eurosonic 2023. De band heeft Hip Hop als grootste inspiratiebron, maar combineert graag invloeden van Jazz, Funk & Soul waardoor de samplebased geschiedenis van Hip Hop een bredere muzikaler tint krijgt. In de teksten van Steeby wordt de Groningse nuchterheid van zijn geboortestad gecombineerd met filosofische wijsheden en wisselen kracht en kwetsbaarheid zich moeiteloos af. De band achter Steeby heet niet voor niets the Better Days; de combinatie tussen de twee staat garant voor positiviteit, openheid en een hele hoop energie.

De support voor de avond is er van Alexander Moto. In zijn muziek geeft Moto stof tot nadenken en nodigt de luisteraar uit te voelen en iets te leren over hunzelf. Middels scherpe, eerlijke, reflectieve raps, begeleid door DJ Soulitude, wordt dit doel bewerkstelligd.

Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact