20 oktober

SNS EXPERTISETOUR: Unieke kans voor studenten!  

SNS EXPERTISETOUR: Unieke kans voor studenten!  

SNS EXPERTISETOUR: Unieke kans voor studenten!  

 

Weten hoe je aan de top van een groot bedrijf komt? Of hoe je een onderneming start en laat groeien tot een speler van wereldformaat? Kom dan op vrijdag 20 oktober naar de 1e editie van de SNS Expertisetour in Groningen. Toegang is gratis. 

 

Tijdens dit interactieve event krijg je de unieke kans om van Eric Idema (oprichter en eigenaar van EasyToys) en Martijn Gribnau (CEO van de Volksbank) te leren over hun weg naar de top. En over de uitdagingen en kansen die zij onderweg zijn tegengekomen. 

 

Over de gasten 

Eric Idema begon met ondernemen op zijn zolderkamertje en runt nu een internationaal miljoenenbedrijf. Hij is een van de toonaangevende spelers in de online retail van erotische producten. Leer meer over zijn ondernemersreis, de uitdagingen van het opbouwen van een merk in een niche-industrie en zijn toekomstvisie voor het bedrijf. 

 

Na zijn studie in Groningen bouwde Martijn Gribnau een succesvolle carrière in zowel binnen- als buitenland op. Sinds 2020 is hij CEO van de Volksbank en leidt hij de bank vol passie. Ontdek hoe hij de visie van de bank op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vormgeeft. 

 

Praktische info 

Vrijdag 20 oktober 2023 

16.30 – 18.00 uur (inloop vanaf 16 uur. Na afloop is er een netwerkborrel) 

Expertisecentrum Groningen | Dierenriemstraat 106, Groningen 

Tijdens de avond is er volop ruimte om vragen te stellen. 

 

Ben jij erbij? 

Grijp deze unieke kans om hierbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis, maar er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden via deze link: Kom naar de SNS Expertisetour – SNS Bank

 


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact