Sarita Lorena

Met haar zwoele stemgebruik, Latina looks en ongekende creativiteit is Sarita Lorena een unieke verschijning. Ze had al een nummer 1 single, totdat ze in 2018 doorbrak bij het grote publiek door haar deelname aan FunX talent. Ze pakte vervolgens maar liefst 500.000 views met ‘On Top’, en met ‘Haal Me Naar Boven’, een hit met Ronnie Flex, heeft ze al bijna 10 miljoen streams gehaald. Ook ‘Brum Brum’, met SXTEEN, gaat ontzettend hard.

De zangeres brengt haar kinderjaren door in Brazilië, waarna ze op haar negende naar Nederland verhuist. In haar jeugd luistert ze naar veel soorten muziekgenres: haar moeder en stiefvader brachten haar artiesten bij als Guus Meeuwis en BLØF, maar ook van Latin is Lorena een groot fan. Shakira is haar idool, en vanaf het moment dat ze een Barbiepop van die zangeres ontvangt heeft Lorena haar doel voor ogen: ze wil net zo beroemd worden als haar voorbeeld.

Dit jaar heb je de zangeres heb je misschien wel voorbij zien komen bij de Beste Zangers, waar ze de sterren van de hemel zong. Na een productief releasejaar in 2020, waarbij ze onder andere een speciale track en video voor Ajax schreef, ‘Ben-Vindo Antony’, als welkom voor de Braziliaanse voetballers David Neres en Danilo, blijft de zangeres maar hits scoren. Met andere woorden: deze dame zit niet stil, en staat te trappelen om ook Simplon omver te blazen tijdens haar eerste voorjaarstour


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact