27 oktober

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. De Amsterdammers houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

Het trio ontmoette elkaar als tieners in Amstelveen, waar ze op een zolderkamer hun eerste nummer schreven. Jaren later ontmoetten zij elkaar weer in op diezelfde plek, maar toen in een heuse studio. Het trio woont nu in Amsterdam en heeft in die stad al op vele plekken gespeeld. Tijdens energieke, passievolle en volledig bezwete liveshows bouwen zij een unieke band op met het publiek en weten ze daarmee elke zaal voor zich te winnen. Met volledige overgave, stuwende producties en pakkende zanglijnen is het trio een gegarandeerde festival sloopact. Verwacht te lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten.

Daarbij zorgt RJO voor een constante stroom aan nieuwe muziek, videoclips en tourvideo’s. De ambitie, de droom en het doel is om de beste live-act van de Benelux te worden. 3voor12, AT5 en het Parool schreven al eerder over de onmiskenbare chemie en de belofte staat dat de groep nog grote sprongen gaat wagen. En nu, na een succesvolle show bij UP vorig jaar, keert het trio terug naar onze Bovenzaal om die belofte waar te maken!


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact