22 april

Project Umbra

Project Umbra

Het is bijna niet te geloven, maar Project Umbra bestaat één jaar! Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest, met zes evenementen op hun naam – en ze zijn trots om te zeggen dat vier daarvan volledig uitverkocht waren. Ze hadden niet zo ver kunnen komen zonder de hulp van zoveel geweldige mensen en de fantastische steun van hun mede-ravers. Van dj’s, grafisch ontwerpers, vrijwilligers van het bewustwordingsteam en goede vrienden tot de toegewijde teamleden die hen bij elke stap hebben geholpen.

Dus komen ze 22 april naar Simplon, niet alleen om hun eenjarig jubileum te vieren, maar ook het ongelooflijke gemeenschapsgevoel en de steun die ze in deze stad hebben gevonden.

Met een line-up die volledig gevuld door residents is, serveren ze dezelfde mix van groovy, rollende geluiden, opwindende baslijnen, hypnotiserende techno en zelfs wat trance om de energie van begin tot eind hoog te houden.

Doe met ons hen voor deze speciale gelegenheid terwijl ze terugkijken op een ongelooflijk jaar en uitkijken naar nog veel meer onvergetelijke momenten. Dit is voor Project Umbra en iedereen die heeft geholpen dit mogelijk te maken!

Early birds zullen er niet lang meer zijn, dus zorg ervoor dat je de jouwe grijpt voordat ze weg zijn!

Leote: Afkomstig uit Lissabon en nu gevestigd in Groningen voor zijn studie, begon Leote eerst met het spelen van housemuziek voordat hij een liefde voor techno ontdekte. Sindsdien experimenteert hij met verschillende genres, van trance tot harde techno en snelle melodieën. Wat begon als een lockdown-hobby is nu een passie geworden die samen met Project Umbra is geëvolueerd. Deze keer werkt Leote samen met Ryuk voor een speciale b2b-set waar je hart sneller van gaat kloppen en je voeten sneller gaan kloppen.

Ryuk: Afkomstig uit Luxemburg en momenteel gevestigd in Groningen, begon Ryuk tijdens de pandemie met dj’en, zij aan zij met Leote bij hen thuis. Beginnend met minimaal maar nu met snellere tempo’s, gaat Ryuk er prat op dat hij niet vasthoudt aan slechts één genre en experimenteert met een beetje van alles. Als je nog een keer samenwerkt met Umbra OG Dj Leote, kun je enkele Fast beat-melodieën verwachten om je hart sneller te laten kloppen en je voeten de hele nacht in beweging te houden

Janssen: Nu gevestigd in Berlijn, houdt Jansen ervan om voor de lol deuntjes te draaien, house, disco en melodische grooves te mixen om een meeslepende ervaring te creëren. Trouw aan Project Umbra’s missie van inclusiviteit en verbinding, danst hij vaak tussen de menigte, deelt hij zijn liefde voor muziek terwijl hij mensen samenbrengt.

Jansens passie voor muziek en zijn oprechte plezier in het verenigen van gemeenschappen blijven het publiek inspireren en laten de kracht van muziek zien om betekenisvolle verbindingen over de grenzen heen te creëren.

Noia: is de tweede op de line-up. Ze brengt meestal de hardgroove naar Umbra-feesten, maar heeft haar blik verbreed naar meer rollende en hypnotiserende geluiden.

Voor dit evenement combineert ze hardgroove met meer rollende hypnotiserende klanken met veel percussies die je laten stuiteren.

Frank: Opgegroeid in Berlijn en Dresden, Duitsland, begon Frank zijn liefdesrelatie met muziek vanaf de jonge leeftijd van 9 jaar met piano en zang. vond een nieuwe vorm van muzikale expressie.

Frank’s dj-avontuur begon met klassieke housemuziek en schakelde al snel over naar progressieve house, breakbeat en gruizige zang samen met snel mixen terwijl hij ervaring opdeed. Zijn output ontwikkelt zich voortdurend terwijl hij nieuwe texturen en lagen toevoegt aan zijn handtekening, waarbij hij zijn eigen creatieve grenzen verlegt.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact