21 april

Online workshop Songwriting door F1rstman

Online workshop Songwriting door F1rstman

Muziek is overal om ons heen. Liedjes worden gedraaid in de supermarkt of in de bus, je luistert ze tijdens het leren of het doen van de afwas. De ene vind je leuker dan de ander. In sommige nummers kun je jezelf goed herkennen of roept de tekst een bepaald gevoel bij je op. Maar niet elke songwriter krijgt dat voor elkaar. Een nummer schrijven is dan ook niet makkelijk. Je moet bedenken welke boodschap je met je tekst wil overbrengen, welk ritme of melodie de tekst krijgt en kun je eindeloos spelen met woorden. Daarnaast is de vraag schrijf je het nummer alleen, vraag je feedback aan een vriend of werk je samen met een producer?

Muzikant en Kunstbende Original F1rstman, ofwel Hassan Syed, kent de fijne kneepjes van het vak en gaat in deze workshop songwriting het gesprek met je aan en geeft je de handvatten die je nodig hebt voor het schrijven van een song.

F1rstman vuurt zijn tracks op de wereld af op zoek naar maximaal effect, hij heeft meerdere hits gescoord. “Ik val op doordat ik mijn roots blend met mijn Nederlandse sound. Er is niemand anders die Arabische toonladders gebruikt in zijn refreinen. Ik wel.”

In 2011 heeft hij meegedaan in de categorie Muziek en bereikte de finale.

Woensdag 21 april

20:00-21:00 uur

Zoom


Ga naar Kunstbende

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact