NEDERLANDS DANS THEATER

The beauty of it all

Veel mooier dan The beauty of it all van NDT2 wordt een dansprogramma niet. De dansers schitteren in drie uitdagende balletten.

Jiří Kylián

Jiří Kylián neemt in ‘27’52”’ het publiek mee in een spel van zoeken en gezocht worden, van vasthouden en vastgehouden worden, van duwen en trekken. De titel verwijst onder meer naar de lengte van het werk en gaat over minstens vier elementen: tijd, snelheid, liefde en constante veranderingen.

Maxine Doyle

Maxine Doyle is regisseur en choreograaf bij Punchdrunk. Haar werk combineert intense lichamelijkheid met een focus op het construeren van karakters en non-lineaire verhalen. Haar nieuwe stuk wordt gedanst op muziek van Cassie Kinoshi.

Ohad Naharin

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Minus 16 is NDT verheugd om deze choreografie van Ohad Naharin opnieuw te presenteren. Het bevat muziek die varieert van Dean Martin tot mambo en van techno tot traditionele Israëlische muziek, en haalt de scheiding tussen de dansers en het publiek op onvoorspelbare manieren weg.

Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!