2 april

meisjes blijven meisjes

meisjes blijven meisjes

Nieuwe datum: Meisjes Blijven Meisjes in MartiniPlaza – zaterdag 02 april 2022
Meisjes Blijven Meisjes kon in 2020 helaas niet doorgaan vanwege de toen geldende corona maatregelen. Team MBM is blij dat er een nieuwe datum aangekondigd kan worden, namelijk: zaterdag 02 april 2022. Eerder gekochte kaarten voor het evenement Meisjes Blijven Meisjes in Martiniplaza Groningen blijven uiteraard geldig.

Na verschillende edities op diverse locaties in binnen- én buitenland, kan niemand meer om het succesvolle event heen. Daarom is het nu tijd voor Groningen om eindelijk kennis te kunnen maken met ‘Meisjes Blijven Meisjes’ het meest vrouwvriendelijke clubevent van Nederland. Natuurlijk zal Frenna tijdens deze avond een exclusieve show geven maar daarnaast zullen ook de special guests zorgen voor spectaculaire liveshows. Niemand minder dan Kevin – Poke – de 777 artiesten en de hottest dj’s zullen live te bewonderen zijn. Tevens zullen verschillende bekende urban DJ’s de revue passeren en zorgen voor een goede dosis sexy beats en ook aan entertainment zal het zeker niet ontbreken.

Kortom het wordt, na lang wachten, een onvergetelijke nacht die Groningen nog lang zal bijblijven. We kunnen niet wachten om weer te mogen feesten met jullie! Had je nog geen tickets gekocht? Wees er dan snel bij via www.meisjesblijvenmeisjes.nl


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact