26 mei

Lövestad

Lövestad

Overdag is Sjors Lammertink gymdocent, maar bij nacht komt zijn alter ego te voorschijn: Lövestad. Gewapend met zijn formidabele arsenaal synthesizers, reist hij de wereld af om catchy, feelgood housetracks en pompende discogrooves met de wereld te delen. Weinig elektronische acts belichamen het begrip liveshow zoals Lövestad dat doet, en dus is de act het beste live te beleven.

Voorheen stond Lövestad bekend als duo in de vorm van Jørgen Hvirring en Sjors Lammertink. In 2015 begonnen ze aan hun muzikale avontuur. Ze gooiden meteen al hoge ogen met hun unieke shows, waaronder bij de Panorama Bar in Berlijn en met hun residency bij De Marktkantine in Amsterdam, waarbij ze diverse gast dj’s uitnodigden. In 2020 namen Jørgen en Sjors een pauze van de muziek wereld, waarna Sjors besloot Lövestad weer nieuw leven in te blazen. Hij zag het als zijn missie om al zijn muzikale kennis die hij over de jaren vergaard heeft niet verloren te laten gaan.

Met de kersvers uitgebrachte EP Heatwave laat Lövestad zien dat hij nog precies hetzelfde in huis heeft als voorheen en meer. Nog meer grooves en vleugjes indie dance zijn wat de klok slaat. Met verse energie houdt Sjors de eindeloze evolutie van het geluid van Lövestad in stand. Met zijn aanstekelijke enthousiasme bewijst hij dat de funk nog springlevend is in elektronische muziek. Als mooie voorbode op het zomerse festivalseizoen, zal Lövestad zonder twijfel onze grote zaal tot een euforische dansvloer omtoveren!


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact