4 november - 1667692800

Let’s Gro – festival over de toekomst van Groningen

Let’s Gro – festival over de toekomst van Groningen

Hét festival over de toekomst van Groningen vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 november in Forum Groningen.

Van 4 tot en met 6 november 2022 is de feestelijke tiende editie van Let’s Gro Festival in Forum Groningen. Met opnieuw een lang weekend vol presentaties, maquettes, workshops, lezingen en discussies over de toekomst van Groningen. Heb je ideeën voor Let’s Gro mail deze dan naar letsgro@forum.nl.

Let’s Gro 2022

In 2021 was het Forum de nieuwe en centrale locatie voor hét festival over de toekomst van Groningen. Het hele weekend kwamen toekomstideeën, inspirerende gasten, workshops, rondleidingen en presentaties van nieuwe projecten in de stad samen onder één dak.

Belangrijke thema’s in het programma waren de woningcrisis en het vergroenen van Groningen. Speciale aandacht was er voor de gevolgen van klimaatverandering en hoe Groningen zich hieraan zou kunnen aanpassen. Je kon de laatste informatie over bijvoorbeeld de nieuwe Grote Markt en de Ring Zuid opdoen. Genieten van muziek en kinderen konden hun stad van de toekomst bouwen en meedoen aan allerlei andere workshops. Bekijk hier de timetables van vorig jaar.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact