10 juli

KREPELWALD 2021

KREPELWALD 2021

Soms gaan de dingen even net niet zoals gepland. In juli 2020 had de liefdesbaby van KopjeK en Onder de Pannen haar eerste levenslicht moeten zien, helaas verliep dit net even anders. Hier kunnen we veel over schrijven, maar dat doen we niet.

Onze liefde voor de muziek is tijdloos.  Passie, creativiteit en saamhorigheid vergaan nooit. Het verlangen om elkaar op te zoeken en ons samen te verliezen in muziek is nog nooit zo groot geweest. Met de start van de vaccinaties en een overheid die aangeeft dat festivals een belangrijk onderdeel zijn de Nederlandse cultuur, zien wij eindelijk weer een teken van hoop en perspectief. Krepelwald 2021, een stip aan de horizon waar wij vol goede moed naar toewerken.

Wij beseffen ons goed dat het een spannende en turbulente tijd is om dit avontuur aan te gaan. Toch voelen wij een enorme drang om perspectief te bieden met deze duidelijke stip aan de horizon. Meer dan ooit voelen wij de verantwoordelijkheid om mensen te verbinden in hun gedeelde passie voor elektronische muziek. Om mensen mee te nemen naar onze eigen wereld, buiten de dagelijkse sleur, waarin ieder welkom is in een zorgeloos en tijdloos bestaan. Graag maken wij bekend dat wij vol goede moed en hoop inzetten op Krepelwald 2021. Gaan jullie op 10 juli 2021 mee op reis naar onze wereld?


Ga naar event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact