22 maart

Kourosh

Kourosh

Kourosh is een Iraans-Nederlandse rapper en producer gevestigd in Amsterdam. Hij produceert psychedelische trap, punk-rap en hip hop waarover hij in het Engels en Iraans rapt en zingt. Kourosh heeft een energieke liveshow met hoge bpm-tracks, moshpits, live-instrumenten en een speciale lichtinstallatie. Hij manifesteert zichzelf op een vermakelijke wijze als een Prince of Persia op het podium.

Kourosh onderscheid zich door zijn combinatie van melancholiek en energie, bij wijze van verhalen die hij vertelt als tweede-generatie Iraanse Nederlander. De emoties uit die verhalen weet hij om te zetten in vlammende tracks, die het publiek al beweegt sinds zijn eerste EP-release en liveshows in 2020. Neem bijvoorbeeld single ‘Wolf’, die bij vlagen doet denken aan een razende slowthai, of ‘Run To Reach’, die meer neigt naar de dromerige sound van Yves Tumor.

Na succesvolle shows op festivals als Wildeburg te hebben gehad en na zijn Europa tour in augustus is het tijd voor zijn Rage More NL Tour die begin december plaatsvindt in Nederland. Rage More staat voor de intense energie die Kourosh in zich draagt en maar al te graag loslaat op het podium. Stilstaan is dus geen optie, wanneer hij gaat vlammen in onze Bovenzaal!


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact