1 juli

Keti Koti

Keti Koti

Avondprogramma ‘Na Mi Tori’ Keti Koti
In De Oosterpoort vieren we in restaurant The Mix de afschaffing van de slavernij met spoken word, speeches, muziek en dans.

Onder de noemer ‘Na Mi Tori’ gaan we in gesprek met elkaar, kijken en luisteren naar de artiesten, genieten van lekkere hapjes en drankjes en doen tot slot een dansje. Het programma wordt gehost door Michael Kenton en samengesteld door Cissy Gressmann.

Met live muziek door Dramali, spoken word van Tammy Blue en Sacha Landkroon, spoken word en muziek van Vinny Johnson, een performance en verhaal van Sandy Goeree en speeches door Black Ladies of Groningen en Roosje Yard. De avond wordt afgesloten met een dansdemonstratie en -workshop door Afraw Nation.

Het programma is gratis toegankelijk, maar reserveer wel even een kaartje.

Keti Koti
Op zaterdag 1 juli viert Groningen met Keti Koti de afschaffing van de slavernij. Op die dag verandert de binnenstad van Groningen in een groot festivalterrein. Op allerlei locaties worden bijzondere activiteiten georganiseerd in het kader van het slavernijverleden van Groningen en de doorwerking daarvan op het heden. Denk maar eens aan muziek, spoken word, films, lezingen en tentoonstellingen.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact