16 augustus - 1629417600

KEIWEEK 2021

KEIWEEK 2021

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Jij als eerstejaars student, de KEI-loper, bent hierbij natuurlijk het allerbelangrijkste. Tijdens de KEI-week staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en je nieuwe studiestad in al haar glorie. Er gaat immers niets boven Groningen!

De KEI-week vindt in 2021 plaats van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus. Hoe de KEI-week er precies uit gaat zien dit jaar, is nog niet duidelijk. We hopen natuurlijk dat we een KEI-week kunnen neerzetten zoals we die de afgelopen 52 jaar hebben gezien. We zijn alleen wel afhankelijk van de maatregelen van de overheid. Wil jij het als eerste weten hoe de KEI-week van 2021 eruit gaat zien? Volg ons dan op socials, en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De KEI-week is een fantastische week waarin je kennis maakt met alle facetten van het studentenleven. Het is dan ook hét begin van je studententijd in Groningen waar voor iedereen wat te vinden is, of je nu Groninger, Fries, Brabander, of internationale student bent. Na de KEI-week ben je helemaal wegwijs in Groningen!

 

Dus maak je samen met 6.000 andere studenten deel uit van de leukste week van je studententijd?

 


Ga naar KEIWEEK

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact