17 juni

Homebase presents: Fresku + Eauxby

Homebase presents: Fresku + Eauxby

Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Gelukkig haalt het duo van Homebase de Eindhovense rapper op vrijdag 17 juni opnieuw naar Simplon!

Zonder aankondiging bracht Fresku eind oktober 2019 zijn vierde album ‘In Het Diepe’ uit. Een album waarop hij teruggaat naar zijn roots, waar hij zijn luisteraars meeneemt in het diepe, in een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Vlak daarna maakte hij zich alweer klaar voor nieuwe dingen. Hij vertrok bij Top Notch en in oktober 2021 bracht hij in eigen beheer het eerste deel van het nieuwe album ‘In De Lucht’ uit. De eerste single ‘Sumud’ bevat een sterke boodschap zoals we van hem gewend zijn. Wat we ook van hem gewend zijn, is dat hij live een creatieve en strakke show neer gaat zetten!

Support komt deze avond van Eauxby (uitgesproken als ‘Obi’). Deze artiest is geboren en getogen in Nederland en maakt al muziek zolang als hij zich kan herinneren. Beïnvloed door hiphop/R&B, soul en alternatieve indie muziek, streeft Eauxby ernaar om een unieke ervaring voor zijn luisteraars te creëren. Als groot muziekliefhebber haalt hij zijn inspiratie uit een verscheidenheid aan artiesten zoals Vince Staples, Jamie Woon en Stromae.


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Recente samenwerkingen