18 april

HELP!? Ik ben een man.

HELP!? Ik ben een man.

HELP!? is een talkshow over problemen, maar ook over oplossingen! Wilbert van de Kamp en Eva Waterbolk loodsen je er doorheen. Met boeiende gasten. Met lokale helden. Met gitaren en jingles.

Deze keer: HELP!? ik ben een man, maar ik ben kwetsbaar

Mannen en kwetsbaarheid: het lijkt een lastige combinatie. Toch wordt er steeds meer over gesproken. Hoe doe je dat, man zijn, maar ook kwetsbaar durven te zijn?

Huilen, je gevoel durven delen, zeggen dat je iets misschien toch niet helemaal zeker weet: als mannen dit vaker zouden doen zou er heel wat leed voorkomen kunnen worden. Wat maakt dat dit zo lastig is? Hoe zet je als man toch die stap? En wat heb je hiervoor nodig als je opgroeit in een omgeving waarin dat niet normaal is?

En: wat zou de winst kunnen zijn als mannen vaker kwetsbaar durven te zijn?

In deze editie van HELP!? gaan we in gesprek met uiteenlopende gasten over mannelijkheid en kwetsbaarheid. De gasten zijn Hendrik Aerts, Sherlock Telgt, Walter Flapper, Ghiel de Best, Koen Schouwenburg, Lars Traas, Yarick Westein en Richard Nobbe.

TIP: Aan het denken gezet tijdens de talkshow? Bezoek dan op 26, 28 of 29 april de voorstelling Narrow Spaces van moON Productions in Grand Theatre.

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact