11 maart

HELP, EEN STUDIESCHULD! WAT NU?

HELP, EEN STUDIESCHULD! WAT NU?

HELP, EEN STUDIESCHULD! WAT NU?

Je hebt meer invloed op je geldzaken dan je denkt. Luister en praat mee tijdens de 2e editie van de SNS Expertisetour op maandag 11 maart. Toegang is gratis. Tijdens dit interactieve event krijg je de unieke kans om van Emma Mouthaan (Skere Student) en Florien Cramwinckel (Hoofdpsycholoog SNS) tips over om je studieschuld zo klein mogelijk te houden en financieel lekker in je vel te zitten.

Van pechgeneratie naar geluksvogel…

Studiefinanciering: dat is toch ‘gratis geld in je studententijd’? Of zit ‘t toch net even anders in elkaar? En waar moet je allemaal aan denken? Geen zorgen, want Emma Mouthaan van Skere Student vertelt je hier meer over. En ze geeft je tips om je studieschuld zo klein mogelijk te houden.

Goed met geld omgaan kun je leren!

Wat is de relatie tussen geld en geluk? Welk gedrag hoort hierbij? En zit jij lekker in je vel als het gaat om je financiële situatie? Psycholoog Florien Cramwinckel geeft je wetenschappelijk onderbouwde tips voor een gezond financieel welzijn op korte en lange termijn.

OVER DE SPREKERS

Als gevolg van haar eigen studieschuld raakte Emma Mouthaan geïnteresseerd in sparen, besparen en beleggen. Met haar online platform Skere Student geeft ze studenten tips en tricks over financiën.

Florien Cramwinckel is hoofdpsycholoog bij SNS. Ze is gepromoveerd in sociale psychologie. Florien houdt zich bij SNS onder andere bezig met de vraag wat de rol van geld is in het leven van jongvolwassenen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Maandag 11 maart 2024
Van 19.30 tot 21 uur (inloop vanaf 19.15 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje).

SNS Expertisecentrum Groningen, Dierenriemstraat 106
Tijdens de avond is er volop ruimte om vragen te stellen.

 

BEN JIJ ERBIJ?

Grijp deze unieke kans om hierbij aanwezig te zijn. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Dit kan door te mailen naar expertisecentrumgroningen@sns.nl


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact