16 april

Gerson Main – Simplon

Gerson Main – Simplon

De eigenzinnige liedjesschrijver Gerson Main is terug! Deze zomer verraste hij met zijn nieuwe single PingPong (met Donnie) en binnenkort verschijnt zijn nieuwe album. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt Gerson ook nog aan een theatervoorstelling en een dichtbundel. Hoog tijd dus voor een intieme show van deze goedgemutste held in Simplon!

De muzikant met Surinaamse roots beleefde in 2015 zijn grote doorbraak. Gerson werd toen tweede in de finale van ‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’. Een jaar later bracht hij zijn debuutalbum ‘De slechtste Singer-Songwriter van Nederland’ uit. Sindsdien heeft Gerson meerdere bijzondere samenwerkingen gedaan met artiesten als Akwasi en Dio.

Gerson was voor het laatst in Simplon in 2016 en staat te popelen om 16 april weer voor jullie te spelen, anderhalf meter of niet! Dit belooft een sfeervolle avond gevuld met gezelligheid en Gerson’s komische, liefdevolle en vrolijke muziek.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit is een verplaatst concert vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact