3 juli

FOURCE

FOURCE

De populaire boyband FOURCE komt op 3 juli naar De Oosterpoort. De vier jonge hartenveroveraars doen een grote greep uit hun repertoire. Je hoort niet alleen hun eigen Nederlandstalige liedjes, maar ook bekende Engelstalige covers. Dit concert wordt dus een must voor iedere fan en een traktatie als je ze nog moet leren kennen!

FOURCE bestaat uit de jongens Max, Jannes, Ian en Niels. De band is ontstaan bij het Junior Songfestival. Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale in 2017, mocht de groep Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgië. Met hun uptempo song Love Me behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze zelfs eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

Sindsdien is FOURCE hard op weg om de succesvolste Nederlandse boyband ooit te worden. Met non-stop nummer-1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en uitverkochte concerten in onder meer Tilburg, Amsterdam, Assen en Den Bosch ligt dit doel binnen handbereik.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact