2 juli

DISCO DOTS

DISCO DOTS

Het prachtige strandterras van DOT aan de Vrydemalaan 2 in Groningen is zondag 2 juli het toneel voor het DISCO DOTS ZOMERFESTIVAL.

De discoballen zijn gepoetst, de palmbomen afgestoft en dus handjes in de lucht, want we nemen je 7 uur lang mee in een mix bomvol dikke discohits.

DJ’s Dave Leatherman, Samaya en DISCO DOTS Soundsystem nemen je mee op een grote reis terug in de tijd. Als klap op de vuurpijl trakteren we jullie deze dag op een ABBA Tribute concert!

Het terras van DOT wordt hiervoor omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Geniet van een 1 uur durende live show van de ABBA Tribute band, door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

Verder pakken we flink uit met zomerse decoratie, dampende rookmachines en natuurlijk ijskoude drankjes! Verder is er funky festivalfood zoals je van DOT gewend bent. Ook voor de vegetariër! Bij slecht weer gaat het festival gewoon door en verhuist het (deels) naar binnen.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact