7 januari

Def P

Def P

De OG van de Nederlandse Hip Hop, Def P., komt naar EM2 met de show “Verkeerd Verbonden”.

Verkeerd Verbonden
Verkeerd Verbonden bestaat uit producer en rapper MC STEF (OSSP), Das de Rijmmaniak en Def P . Het idee van MC STEF om een single met z’n drieën te maken is uitgegroeid tot een geheel album genaamd “Perceptie-Deceptie” (20-11-2020) o.a. bekend van de track “Muilkorf” waar ook een videoclip voor is gemaakt. Inmiddels hebben de mannen binnen een jaar tijd zelfs al een 2e album afgerond genaamd “Verboden Verbinding” (11-12-2021) welke overal te beluisteren is, en welke ook al videoclips heeft van de tracks “Geen QR Maar IQ” & “De Leugen Regeert” ft . Rocks.

Beasty boys undercover
Van gruizige punk-rock tot rauwe hiphop classics, van de early 80’s tot de late 00’s. Beastie Boys Undercover zet de tent op zijn kop met een weergaloze vertolking van Beastie-knallers. Een groep zeer ervaren muzikanten die even naadloos wisselt van een live-band naar een hiphop crew als de Beasties zelf. Undercoverkoning Loek Hauwert heeft hiervoor een te gekke band samengesteld voor een dampende avond vol Beastie-knallers. Met Fight For Your Right, No Sleep Till Brooklyn, Hey Ladies, Jimmy James, Sabotage, Sure Shot, Intergalactic, Make Some Noise en nog veel meer!

Lotivation
Een rasechte Amsterdammer uit de Jordaan die niets onder stoelen of banken schuift. Met het hart op de tong is deze Femcee al enige tijd te beluisteren op producties van OSSP / MC STEF, Skitzo en op beide Verkeerd Verbonden albums.

Flowëtisch
Het ontbrekende puzzelstuk van de ideale wereld dat nu in deze verdoemenis rondzwerft. De ideale wereld zal nooit meer compleet zijn maar onze vlakte van vergetelheid is een stukje hoop van onschatbare waarde rijker. Flowëtisch is ongetwijfeld een gift in een landschap van een door waanzin gedreven enthousiasme.

Viktor Fatal
Victor houdt het puur. Hij groeide op in de hoogtijdagen van de boombap sound en dat is terug te horen in zijn muziek. Hiphop met een boodschap, een hart en regelmatig met een dikke knipoog, maar altijd recht voor zijn raap en zonder concessies. Nooit bang om tegen de zere enkeltjes van onze maatschappij te trappen en iedereen (inclusief zichzelf) een spiegel voor te houden.


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Recente samenwerkingen