2 februari

De Sekszusjes – ongelikt

De Sekszusjes – ongelikt

Krista en Marcelle Arriëns, zusjes én beste vriendinnen, werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op het gebied van seks. Het zijn de openhartige gesprekken die ze zelf zo hebben gemist.

Trouw bekroonde hen tot ‘de first ladies van de seksuele ontwapening’, talkshows als Jinek en DWDD noemden het ‘dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht’. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheimhoudt? In hun eerste theaterprogramma Ongeliktlaten de zussen zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd…? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak. Hun zelfgeknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken het feestje compleet.

“De Sekszusjes leggen hun kwetsbare delen op een dienblaadje en stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen – maar nooit hebt gesteld.”
– de Volkskrant

“Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk.”
–  De Wereld Draait Door

 


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact