8 mei

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG – POMO TOUR (POST MODERN)

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG – POMO TOUR (POST MODERN)

“GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIG. DE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN UW GARDEROBE. EEN WITTE SENSATIE. DRESSCODE WIT.”

De Jeugd Van Tegenwoordig, excentriek en al vijftien jaar relevant, weet zich keer op keer opnieuw uit te vinden. Vieze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron komen terug naar De Oosterpoort. Voor deze show hebben de heren een speciaal verzoek: kom in je witte kloffie. Probeer dan maar eens vlekkeloos uit die moshpit te komen…

De Jeugd Van Tegenwoordig
”Soms denk ik terug, hef m’n drankje. Met de sterren in de lucht ik zeg dank je.” Met de klassiekers als Sterrenstof en Watskeburt zorgt De Jeugd van Tegenwoordig er altijd voor dat elke show en elk festival een absolute fissa wordt. Dit is De Formule voor een onvergetelijke avond!

Support: Nelcon
De 19 jarige Nelcon is dé rapper uit Utrecht. Onlangs bracht hij bij het interessantste independent label van Nederland, Burning Fik, zijn debuut Nelconic uit vol frisse bangers en afwijkende intrigerende flows. Live is hij nog beter.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact