26 februari

DE EERSTE NACHT✰ DE LIKT ✰

DE EERSTE NACHT✰ DE LIKT ✰

YES YES YES! We mogen weer! En we beginnen met “Het Rotterdamse sloopbedrijf” De Likt! Op 26 februari worden de nachten in Groningen eindelijk weer langer. Gooi alles er uit bij EM2 op de futuristische Hip Hop meet Punk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door Frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten.

Dit drietal, dat elkaar op de popacademie leerde kennen, verscheen eind 2013 voor het eerst op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland en is daar sindsdien niet meer van verdwenen. In de Maasstad verkreeg de groep al kort na hun ontstaan een cultstatus en er was een sterke drive om ook de rest van het land eens flink aan te pakken. De release van het gelijknamige debuut in 2015 waar succesvolle singles als Ja, Dat Bedoel Ik, Bloed Aan De Muur en Finidi George op te vinden zijn, was dan ook het startschot voor een tour die meer dan honderd optredens telde.

Het unieke geluid van De Likt bleek in combinatie met Jordy’s extravagante voorkomen en eindeloze energie op het podium ook buiten de stadsgrenzen garantie voor compleet afgebroken zalen. Inmiddels heeft de groep op bijna ieder denkbaar podium, festival en platform laten zien wat ze waard zijn. Zo zijn Jordy, Giorgi en John graag geziene gasten bij 3FM en De Wereld Draait Door.

✰ We zijn nog bezig met voorprogrammering. Na het concert van De Likt draait er DJ tot in de late uurtjes ✰

Tijden:
22.00 – tot LAAT
* Tijden voorprogramma en De Likt worden nog bekend gemaakt

Tickets:
Online: €15,- (+ fee)

Deurverkoop: €20,- (indien niet uitverkocht)


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Recente samenwerkingen