13 januari

De DIAL Q Filmquiz

De DIAL Q Filmquiz

Hou je van film? Van een spelletje op z’n tijd? Dan zit je bij Dial Q goed. Eén groot filmvragenfeest voor iedereen die weleens een film heeft gezien. Kom zelf maar kijken! Lachen, peinzen en puzzelen met je vrienden tijdens de leukste live filmquiz van het jaar.

 

Geen filmgeheugen? Des te beter!

Gek op films, maar geen actieve herinnering aan titels of acteurs? Geen punt. Meemaken alleen al is onvergetelijk. Dial Q bestaat uit vormgevers, video-editors, tekstschrijvers en filmfanaten. Daar krijg je een heel bijzondere filmquiz van. Bomvol animaties, mash-ups, wilde gok-rondes én real live method-acting. De Dial Q Filmquiz is een feest om mee te doen. Vandaar die tournee langs de leukste filmtheaters van Nederland.

Jij en je vrienden. Jullie willen dit!

​Een filmquiztheatershowdinges. Daar zijn er weinig van. Niet zo vreemd, want er is maar één Dial Q. Met ieder jaar een nieuwe editie. Dit is de nieuwe. Dus spreek af met je vrienden (m/v), bestel online je kaartjes en kom naar het Forum. Verzin een dikke teamnaam, neem wat drankjes mee en zoek een mooi plekje. Lichten op half en we gaan los. Sta jij straks met die unieke Dial Q trofee op het podium? Nee? Dan win je sowieso een paar uur onversneden filmquizplezier.

Een team mag maximaal uit 4 personen bestaan, maar wil je met minder mensen (of alleen) meedoen kan dat natuurlijk ook!

Tickets kosten €10,00 p.p.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact