17 oktober - 1663804800

Club Rebelle (V/X only)

Club Rebelle (V/X only)

Call to all bored girls who love art!

Break out you little female rebel! Laat je creativiteit de vrije loop en geef de wereld een blik door jouw ogen. Ben jij niet bang om jezelf te laten zien door middel van een creatieve creatie, performance, fashionstatement of muziek? Join Club Rebelle!

Club Rebelle is open van 17 t/m 22 oktober (in de herfstvakantie). Vijf dagen ga je met een bekende female artist mooie dingen maken. We starten elke middag met een lekkere lunch want rebelleren maakt hongerig! 😉

Female artists:
VAAF
/ Hannegijs Jonker / Jedidja Smalbil / Mieke den Braber / Aynouk Tan / Inge van Calkar / Cat Calls Of Grunn / Marloes Lufting / Gaja Caruso

Duik in de underground shop met onze fashion stylist of in de fotostudio met alle apparatuur dat je nodig hebt voor jouw shoot. Maak een performance, song, fashionshow, reportage. Of maak jouw statement met street art op de buitenmuren van de Club! Dit zijn uiteraard maar een paar voorbeelden. Wat je ook kiest; de female artists staan klaar om met je aan de slag te gaan!

Na een week in onze Club openen we op zaterdag 22 oktober de deuren om de wereld omver te blazen met wat we die week hebben gecreëerd samen. Everybody shut up! You speak!

Club Rebelle (V/X only)
17 t/m 22 oktober, iedere dag van 12:00-18:00 uur
VRIJDAG, Sint Jansstraat 7, Groningen
Deelname is gratis. Je kunt je hieronder aanmelden (alleen of samen met iemand anders)
Voor iedereen tussen de 13-20 jaar die zich identificeert als rebels meisje
Vragen? Stuur een rebelse mail naar clubrebelle@bijvrijdag.nl.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact