1 december

Circa – Eternity

Circa – Eternity

Het wereldberoemde Australische circusgezelschap Circa komt terug naar Grand Theatre! 

In de donkerste maand van het jaar transformeert de Benedenzaal in een kathedraal. Met hun adembenemende acrobatiek en indrukwekkende prestaties verlegt het Circa-ensemble in Eternity de grenzen van wat we kunnen waarnemen en begrijpen. Ontdek welke mogelijkheden circus biedt om het mystieke te verbeelden in deze unieke show, omlijst door de magische muziek van de hedendaagse componist Arvo Pärt (Tabula Rasa, Fratres).

Na uitverkochte shows in 2017, 2018 en 2019 zijn we verheugd Circa opnieuw te mogen ontvangen in Groningen. Mis het niet, deze voorstelling is de enige Nederlandse stop tijdens hun wereldtour.

Over Circa “The mighty Circa” (Lyn Gardner, The Guardian)

Circa is een van ’s werelds toonaangevende performance gezelschappen. Sinds 2004 heeft Circa vanuit Brisbane, Australië, de wereld rondgereisd en in meer dan 40 landen opgetreden voor meer dan 1,5 miljoen mensen. Het werk van Circa is ontvangen met staande ovaties, lovende kritieken en uitverkochte zalen op zes continenten.

In de persHuman spirit in flight” – The Australian

“ Circa’s Brisbane Festival show beschouwt de eeuwigheid op indrukwekkende wijze” – ★★★★½ Arts Hub

“Poëzie in beweging” – Arts Hub

Eternity bevindt zich op het snijvlak van circus, dans en spirituele reflectie. Het is een bewijs van de volwassenheid van de groep en regisseur Yaron Lifschitz.” – ★★★★ Limelight

“De setting is subliem, de muziek is glorieus, de vaardigheden zijn indrukwekkend, en de gehele show is een verrukking om te zien.” – Nothing Ever Happens in Brisbane


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact