1 juli

Black Girl / White Girl

Black Girl / White Girl

BLACK GIRL / WHITE GIRL zijn echte originals in elke zin van het woord, met een geluid dat zowel uniek als tijdloos is. Gedurende het afgelopen decennium heeft hun voortdurend veranderende, energieke technogeluid hen een wereldwijde aanhang en een iconische reputatie opgeleverd.

Zowel critici als muziekpublicaties hebben hun werk geprezen, waarbij Resident Advisor hun muziek omschrijft als “een schatkamer van clubtracks”, terwijl Mixmag hun vermogen om “genre fluïditeit binnen hun werk” te tonen heeft geprezen. DJ Mag heeft hun muziek zelfs omschreven als “plafond-smakkende techno”, waarbij de onmiskenbare kracht van hun geluid wordt benadrukt.

Hoewel hun muziek een grote impact heeft gehad, zijn het vooral hun elektrische liveoptredens die hen echt doen opvallen, en hun status als artiesten om in de gaten te houden verder versterkt. Van hun spraakmakende set bij Kinky Sundays tot hun vurige debuut in de gerenommeerde Blitz Club in München en recente residentie bij Tel Aviv’s toonaangevende queer techno-beweging PAG, BLACK GIRL / WHITE GIRL hebben een spoor van betoverende optredens achtergelaten, waarbij ze het publiek over de hele wereld weten te boeien.

De ster van BLACK GIRL / WHITE GIRL stijgt snel en hun meteorische opkomst vertoont geen tekenen van vertraging. Terwijl ze grenzen blijven verleggen met hun muziek en label, is het duidelijk dat BLACK GIRL / WHITE GIRL aan de vooravond staan van iets heel bijzonders.


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact