7 juni - 1717891200

Bierfestival 050

Bierfestival 050

Speciaalbierfestival op het Graansilo terrein
Na een geslaagde eerste editie keert Bierfestival050 terug. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024 kunnen jullie weer genieten van de lekkerste bieren op het Graansilo terrein in de stad Groningen. Ditmaal zijn er brouwers uit alle streken van Nederland aanwezig op het sfeervolle festivalterrein naast restaurant Graansilo Eten & Drinken.

Ontdek je favoriete bier
Tijdens het festival kun je op zoek gaan naar je nieuwe favoriete biertje, kennismaken met de brouwers en ontdek je het verhaal achter de brouwerijen. Maar Bierfestival050 is meer dan alleen bier. Gedurende het weekend worden er verschillende masterclasses georganiseerd, is er een DJ aanwezig en zijn er diverse eetmogelijkheden. Tijdens het festival kun je bij restaurant Graansilo Eten & Drinken terecht voor een 2-gangen diner en is er een speciale festival borrelkaart aanwezig.

Blijf op de hoogte van het bierfestival!
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? De komende weken zullen de aanwezige brouwers worden aangekondigd op de social mediakanalen van Bierfestival050 (@bierfestival050).

Kaartverkoop van het festival
De kaarten kosten €10,- per stuk in de voorverkoop t/m 9 mei 2024. Daarna kosten ze €12,50 per stuk. Dus bestel snel je tickets via www.bierfestival050.nl en geniet mee van de beste bieren van Nederland!

(Fotograaf: Joost Nuijten)
Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact