25 maart

BENTE

BENTE

Al op jonge leeftijd stond Bente in de schijnwerpers. Eerst met een muzikale carrière, daarna als actrice. In 2019 gooide ze het roer om. Ze ging muziek schrijven in het Nederlands en tekende gelijk bij het grote label Top Notch.

Begin 2020 brengt Bente haar eerste EP uit genaamd ‘Liefste, Ken Je Mij’, waarmee ze live te zien was bij ‘M’ op NPO 1 en te horen was op verschillende radiozenders. Als vervolg op haar eerste EP verschijnt dit najaar haar tweede EP. Voor dit project werkt Bente wederom met vaste producer Tom Meijer en schrijver Okke Punt, wie we kennen van zijn werk met o.a. Snelle en Maan. Met succes! De single ‘Nee is Nee’ van de aankomende EP heeft binnen een half jaar al miljoenen streams binnengehaald.

Met haar boeking op ESNS in januari 2021 liet Bente horen dat ze klaar is om het podium op te gaan. Deze zomer was ze als vaste gast te zien bij de shows van Maan en zou ze haar eigen show spelen op Paaspop. In het voorjaar van 2022 gaat Bente met haar frisse sound beginnen aan haar allereerste clubtour!


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact