16 april

Actuation

Actuation

Vorig jaar oktober was het Actuation-event na één keer knipperen uitverkocht, maar dit jaar krijg je (opnieuw) de kans erbij te zijn. Namelijk op 16 april. Dansen tot de zon opkomt, met je neus op de DJ booth en dan ook nog eens een héle zieke line-up.
En dat is vet voor Groningen. Want Actuation heeft een duidelijk doel: grote artiesten kennis laten maken met onze prachtige stad en de stad een unieke ervaring bieden. Én daarnaast onze eigen artiesten goed op de kaart zetten. Niet voor de winst, maar voor Grunn. Daarom tickets voor een redelijk prijsje en ook nog eens goed zicht op de DJ’s. Mooi toch?
Twee grote namen staan op het programma: Tony Junior en Juicy M. Tony maakte onder andere een grote hit met Tiësto en schitterde natuurlijk in het programma ‘The Bachelor’. Juicy M., wordt ingevlogen vanuit Barcelona. Meerdere keren werd ze benoemd tot de nummer één vrouwelijke DJ ter wereld. Beiden hebben een contract getekend bij de Groningse platenmaatschappij Actuation. Daarnaast treden ook een aantal toppers van Groningse bodem op: Benwal, Christian Lukes, Selene, M-Vae en Emerson Mihaly zijn van de partij.
In plaats van zweten tussen 30.000 man ergens ver weg in de randstad, wil Actuation dance liefhebbers laten genieten van een exclusieve, intieme ervaring in eigen stad. Grote wereldartiesten en local legends vlak voor je neus.

Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact