18 maart

40UP

40UP

Deze editie van 40 UP had eigenlijk de Big Bang moeten worden waarmee we 2021 afsloten en vol frisse moed 2022 in konden duiken, maar dat moest nog heel even on hold, vanwege de bekende reden. Dat zorgt er wel voor dat we nog iets hebben om naar uit te kijken, want hoewel we het geen big bang meer kunnen noemen, verandert er op deze nieuwe datum verder helemaal niets!

En dus zijn de vertrouwde 40 UP ingrediënten 18 maart gewoon aanwezig. Verwacht de lekkerste dansvloerkrakers, rockklassiekers, discokneiters, soulshakers, golden oldies en recente megahits, welke soepel achter elkaar gezet worden door de DJ van dienst. De originele videoclips draaien mee op de schermen, dus geen paniek als je even de juiste pasjes niet meer weet.
Omdat we er allemaal zo vreselijk aan toe zijn verhuizen we Superstijl met hun beproefde concept ook gewoon mee. Dat betekent dat er weer democratie op de dansvloer is, want er mag weer gestemd worden op welk muziekgenre er gedanst kan worden!

Wij halen alles uit de kast om te vieren dat we er weer zijn, dus zorg ervoor dat je bijtijds je tickets binnen hebt, want deze editie wordt hoogstwaarschijnlijk intenser dan ooit. Oh ja, behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor!

(Oh ja, mochten maatregelen onverwacht toch roet in het eten gooien kun je altijd je geld terugkrijgen, dus laat dat geen belemmering zijn om lekker voor te genieten!)


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact