24 september

050&MODE

050&MODE

De voorbereidingen voor de komende editie 050&Mode 2022 zijn gestart! Op 24 september staat er weer een grootse en complete editie gepland!

050&Mode
De binnenstad van Groningen staat zaterdag 24 september helemaal in het teken van mode. Samen met talloze stad-Groningse mode- en fashionwinkels wordt die dag het startsein gegeven voor het nieuwe modeseizoen. Met een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden en alle smaken, laten we met 050&Mode zien dat Groningen echt een modestad is. Het doel is om die dag zoveel mogelijk bezoekers naar de stad en het event te trekken. De modeshows – met de laatste fashiontrends – moeten het publiek verleiden om bij de deelnemende fashionzaken hun nieuwe najaarscollectie aan te schaffen.

Modeshows in het Forum
Het hoofdpodium van 050&Mode is ook dit jaar weer in het Forum. Hier zijn dan ook de modeshows waar de kleding van de deelnemende winkels geshowd wordt. De modeshows worden georganiseerd door een professioneel modellenbureau Let’s Create Productions.
Behalve modeshows staat er ook weer een dansact op het programma en daarnaast zijn we in contact met scholen zodat zij ook een ‘modieuze’ invulling aan het programma kunnen geven.
Ons doel is dat je, als mode-ondernemer van de binnenstad, extra klanten in de winkel krijgt. Aan de ene kant door fashion uit de winkels te showen op de catwalk, maar ook door in de winkel iets te organiseren. Dat kan muziek zijn, een kleine modeshow, drankjes, noem maar op!
Ook dit jaar is de deelname aan het event gratis. We hopen dat zoveel mogelijk mode- en fashionondernemers meedoen! Wil je zien hoe het afgelopen jaar geweest is? Check dan de fotoimpressie! Of, de aftermovie.

Ook is er weer een mooi magazine uitgebracht. Je kunt deze hier bekijken!

 


Bekijk event

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

Contact